رهن و اجاره اپارتمان در زعفرانيه 550 متري ٤ خواب مستر فول امكانات تراس قابل چيدمان در برج افتاب زردکوه
-
550 متر مربع
-
4 خواب
-
6 سرویس بهداشتی
-
4 پارکینگ
درباره ملک
برج افتاب زردکوه
۵۵۰ متر
۴خواب مستر
۴پارکینگ
چشم انداز زیبا و بدون مشرف
12 میلیارد
رهن و اجاره
آژانس املاك ساسان ولنجك سعي دارد شما خواننده عزيز را با اين آپارتمان كه در برج واقع شده است آشنا نمايد.
آپارتمان مورد نظر در يكي از بهترين خيابان هاي زعفرانيه واقع شده است به طوري كه فاصله كوتاهي تا كاخ سعدآباد و خيابان آبان را دارد اين برج در زعفرانيه در زميني به مساحت ٢٥٠٠ متر ساخته شده است كه سطح اشغال اين برج ٥٠٠ متر مربع است و زميني به مساحت ٢٠٠٠ متر مربع فقط فضاي سبز را داراست ، پاركينگ اين برج در يك طبقه و به تعداد ٦٠ واحد تامين شده است.
آپارتمان مورد نظر در طبقه دوازدهم با چشم انداز پاناروما و فراگير در ٣٦٠ درجه واقع شده است مساحت ٥٥٠ متري آن با فضاهاي كاملا تفكيك شده احداث شده است .
اتاق تلويزيون يا TV ROOM در ضلع شمال شرق واقع شده است كه در اين فضا آشپزخانه با دسترسي به تراس بدون مشرف است . لازم به ذكر است كليه اتاق ها سالن پذيرايي آشپزخانه و اتاق تلويزيون به صورت مستقيم به تراس يا بالكن دسترسي دارند، شما در TV ROOM چشم انداز بسيار بسيار زيباي كوهستان ( شمال) و كاخ سعدآباد كه فضاي سبز چشم نوازي را دارد. سالن پذيرايي اين آپارتمان رو به جنوب و شرق و بازهم با دسترسي به يك بالكن يا تراس بزرگ با قابليت چيدمان را دارد . اتاق خواب ها ( هر ٤ خواب ) داراي سرويس بهداشتي و مستر روم هستند . اتاق خواب اصلي كه بزرگترين اتاق است در ضلع جنوب غرب واحد قرار دارد. با سرويس بهداشتي كه داراي وان جكوزي ، سونا بخار است . كمدهاي طبقه دار با نور و كشوهاي فضا بندي شده و اتاق لباس يا closet دارد . چشم انداز شهر بدون مشرف باز هم در اين اتاق مشهود است . به ترتيب ساير اتاق ها نيز در ضلع غرب واحد قرار گرفته است . در ضلع شمال غرب نيز يك خواب ديگر با چشم انداز كوهستان و غرب كمي كوچكتر از خواب مستر وجود دارد .
در طبقه ١- ( منفي يك ) ٤ واحد پاركينگ را داراست كه امكان پارك ٥ خودرو وجود دارد. در مشاعات در ضلع جنوب استخر روباز فضاي سبز و آراسته به درخت هاي متنوع و بسيار زيباست .
لابي بسيار باشكوه با ارتفاع سقف حدود ٦ متر به مساحت تقريبي ٤٠٠ متر با چيدمان لوكس و لاكچري در طبقه همكف و وردي ساختمان است .
در طبقه آخر ( پشت بام ) يا Roof فضاي بزرگي با يك استخر براي آفتاب گرفتن وجود دارد كه اين فضا كاملا بدون مشرف است.
مسكن ساسان ولنجك تلاش كرده است در اين مقاله شما را با اين واحد آشنا كند . براي توضيحات كامل و همچنين بازديد از اين برج با مشاور ما آقاي وحيد تماس بگيريد.
امکانات
- فن کوئل
- چیلر
- سونا
- جکوزی
- استخر
- سرویس مستخدم
- تاسیسات 24 ساعته
- نگهبان
- باشگاه ورزشی
- سالن اجتماعات
- روف گاردن
- مطبخ اضافه
- استخر روباز
- اعلام حریق


